Cégeknek

Bemutatkozik a Job on sCOOL Iskolaszövetkezet

Küldetésünk, hogy az eddigi humánerőforrás gazdálkodás során szerzett tapasztalatainkat iskolaszövetkezetünkben tovább kamatoztassuk, és ezáltal biztosítsuk Önt arról, hogy mi megtaláljuk a megfelelő embereket Ön és cége számára!

Kik vagyunk?

Újonnan alapítottuk meg iskolaszövetkezetünket a Job on sCOOL-t, de munkaerő közvetítés - kölcsönzés és outsourcing terén több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk.

Az alapítás célja, hogy az 1994 óta működő Multi-Zone cégcsoport megbízásai számára biztosítsa a diák humánerőforrást, oka pedig az a felismerés, hogy a manapság folyamatosan jelenlévő munkaerőhiány okozta űrt a diákmunkával tudjuk kitölteni.

A bennük rejlő kreativitás, szaktudás és kitartás miatt olyan rugalmas és színvonalas munkaerőt jelentenek, mely minden cég számára hasznos. Ők a jövő munkavállalói, tapasztalatra van szükségük és iskolaszövetkezetünk tevékenységének köszönhetően ezt már a diplomát megelőző években megszerezhetik.

Iskolaszövetkezetünk tevékenysége mindenki számára hasznos, hiszen Megbízóink megtalálják a legalkalmasabb munkaerőt az általuk kínált egyes pozíciókra, míg diákjaink idejükhöz, lehetőségeikhez és adottságaikhoz mérten, legálisan, munkaszerződés keretében vállalnak munkát.

Milyen előnyökkel jár Ön és cége számára, ha diákokat foglalkoztat?

  • Időt, pénzt és energiát spórolunk Önnek!

Szolgáltatási díjaink kedvezőek - együttműködésünk alatt olyan költséghatékony megoldást biztosítunk, amely felnőtt munkavállalók alkalmazása esetén nem lehetséges.

A diákok foglalkoztatására vonatkozó speciális szabályok számos ponton igen kedvező feltételeket biztosítanak az iskolaszövetkezeten keresztül történő foglalkoztatás esetén:

  • a diákbérek járulékmentesek, csak személyi jövedelemadó kötelesek
  • a diákok teljesítésének díjazása nem munkabérként terheli a cégét, hanem adott szolgáltatásra vonatkozó költségszámlaként jelentkezik
  • diákjaink foglakoztatása az Ön részéről semmiféle munkajogi kötelezettséggel nem jár, hiszen nincs felmondási idő, nincs végkielégítés és a munkát sem kell átszervezni a szabadságolások miatt
  • Megbízható és hozzáértő munkaerőt biztosítunk cége számára!
  • diákjaink nagyrészt felsőoktatásban tanuló vagy szakképzésben részt vevő, nappali tagozatos diákok, akik szívesen vállalnak munkát hétköznapokon és hétvégén egyaránt, legyen szó alkalmi, szezonális vagy állandó munkáról
  • Junior munkavállalók kinevelése tehetséggondozás, utánpótlás
  • a diákokba fektetett energia megtérül, hiszen akár tanulmányaik befejezése után is számíthat rájuk, alkalmazhatja őket, így megtarthatja a legkiválóbb, megbízható, cége munkafolyamatait már jól ismerő munkaerőt
  • Az általunk végzett tevékenység növeli cége hatékonyságát
  • nem kell az adminisztrációval küszködnie, mi megoldjuk Ön helyett!


Miért a Job on sCOOL?